Werkwijze

In het kort:

 

  1. Je bestelt een proefdruk via de site. Je ontvangt deze zoals hij is afgebeeld.
  2. Hij valt binnen 3 werkdagen bij jou op de mat!
  3. Ben je helemaal verliefd op het kaartje? Stuur ons dan een mail!
  4. Wij maken eerst een offerte voor je. Ga je hiermee akkoord? Dan gaan wij voor je aan de slag
  5. Je ontvang eerst de digitale proefdruk. Als je nu nog wat veranderd wilt hebben, is dit je kans! Daarna krijg je de proefdruk op de mat!

 

Uitgebreide werkwijze

Proefdruk

Je ontvangt eerst een proefdruk digitaal. Zodra je akkoord gaat met de digitale proefdruk, wordt er een echte proefdruk bij de drukker gemaakt. Kosten hiervan variëren per kaartje.

De digitale proefdruk mag kosteloos 4 keer worden aangepast. Hierna worden er kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €4,50 per keer dat je iets aan het kaartje wilt wijzigen.

Binnen 3 werkdagen kun je het proefdrukje bij je thuis verwachten, tenzij anders wordt aangegeven in een e-mail.

Ons logo staat in het klein achter op het geboortekaartje. Geen logo op het geboortekaartje? Dat kan. Kosten hiervan bedraagt € 25.00

 

Levertijd

Zorg dat je minimaal 8 weken voordat je de kaartjes nodig hebt, een offerte opvraagt en een proefdruk ontvangt. Op sommige papiersoorten zit een langere levertijd. Vraag je later dan deze 8 weken een offerte en proefdruk aan, dan kan het zijn dat het papiersoort niet op voorraad is bij de drukker. Hierdoor moet je langer op je kaartjes wachten. Dottig Kaartje is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen bij de drukker. Hier hebben wij geen invloed op.

Enveloppen kunnen eerder naar jullie verzonden worden. Wel zo makkelijk als die geadresseerd en wel klaar liggen! De verzendkosten zijn voor de klant.

Voor 11.00u besteld is dezelfde werkdag verzonden. Na 11.00u is de volgende werkdag verzonden.

Op vrijdag na 11.00u besteld en in het weekend, wordt maandag gedrukt en verzonden. Voor kaarten met goudfolie geldt een levertijd van 2 werkdagen

 

Geboren

Is jullie kleintje geboren? Laat het ons weten, via de app. Vermeld geboortedatum en eventueel andere gegevens, zoals lengte en gewicht.

Voordat het kaartje daadwerkelijk gedrukt wordt, ontvang je een screenshot van het definitieve kaartje. Na jullie goedkeuring wordt het kaartje gedrukt. Dottig Kaartje is hierna in geen ding verantwoordelijk voor eventuele fouten in het geboortekaartje.

*Alleen bij geboorte appen, overige vragen/zaken graag via de mail, zodat het voor ons overzichtelijk blijft.

 

Interesse

Ben je geïnteresseerd in een Dottig Kaartje, maar wil je iets anders dan je op de site hebt gezien? Neem vrijblijvend contact met ons en wij gaan voor jou aan de slag!

 

Extra opties

Om je kaartje net die exclusieve uitstraling te geven, kun je kiezen voor extra opties. Denk hierbij aan een suède strikje, zijden lint of hout hartje. Deze elementen dien jezelf op het kaartje te bevestigen of te strikken*. De elementen zijn voorzien van een plakstrip.

  • Tegen een meerprijs kunnen wij de geboortekaartjes voor je strikken.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op over kleuren strikjes en andere houten elementen. Dan informeren wij jou direct over de eventuele levertijd hiervan. Wij raden aan om deze extra elementen in huis te hebben, voordat jullie het kaartje nodig hebben. Het risico is voor jou, als deze tegelijk met het kaartje besteld worden.

Het is mogelijk om, geheel in style van het kaartje, sluitstickers bij te bestellen. Zo maak je het kaartje helemaal af!

 

Annulering

Bij houten namen wordt de maakkosten in rekening gebracht + evt. Verzendkosten.

3 weken voor uitgerekende datum wordt er 30% op het totaalbedrag in rekening gebracht bij annulering van het kaartje.

Bij suède of leren strikjes wordt bij annulering de 50% in rekening gebracht.

Bij speciaal ontworpen producten, denk aan geboortekaartjes, visitekaartjes of wenskaarten, worden bij het niet doorgaan van de opdracht, ontwerpkosten in rekening gebracht.