Werkwijze

In het kort:

Bestelproces

  1. Ontwerpkeuze: We hebben een schitterende selectie ontwerpen waaruit jullie kunnen kiezen. Of jullie kunnen natuurlijk ook kiezen voor een op maat gemaakt ontwerp dat speciaal voor jullie wordt gecreëerd.
  2. Standaard proefdruk: Zodra jullie een ontwerp hebben gekozen, sturen we een standaard proefdruk naar jullie op. Dit geeft jullie de kans om het ontwerp in het echt te zien en eventuele wijzigingen aan te brengen.
  3. Feedback en aanpassingen: We horen graag jullie gedachten over de proefdruk. Of het nu gaat om kleine aanpassingen in tekst, kleuren of lay-out, we staan voor jullie klaar om ervoor te zorgen dat het kaartje perfect bij jullie past.
  4. Offerte en akkoord: Op basis van jullie wensen stellen we een offerte op. Als jullie akkoord gaan met de offerte, gaan wij jullie digitale proefdruk realiseren.
  5. Aanpassingen en goedkeuring: Zodra jullie tevreden zijn met het ontwerp, passen we het aan volgens jullie feedback en sturen we een herziene proefdruk ter goedkeuring. Dit zal een fysieke proefdruk zijn
  6. Productie en levering: Zodra de betaling is ontvangen, starten we met de productie van jullie geboortekaartjes. We zorgen ervoor dat ze met de grootste zorg worden vervaardigd en snel naar jullie worden verzonden
  7. Nazorg: Ook na de levering staan we voor jullie klaar. Als jullie nog vragen hebben of er iets is waarmee we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met op te nemen

 

 

Uitgebreide werkwijze

Proefdruk

Je ontvangt eerst een proefdruk digitaal. Zodra je akkoord gaat met de digitale proefdruk, wordt er een echte proefdruk bij de drukker gemaakt. Kosten hiervan variëren per kaartje.

De digitale proefdruk mag kosteloos 4 keer worden aangepast. Hierna worden er kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €4,50 per keer dat je iets aan het kaartje wilt wijzigen.

Binnen 3 werkdagen kun je het proefdrukje bij je thuis verwachten, tenzij anders wordt aangegeven in een e-mail.

Ons logo staat in het klein achter op het geboortekaartje. Geen logo op het geboortekaartje? Dat kan. Kosten hiervan bedraagt € 25.00

 

Levertijd

Zorg dat je minimaal 8 weken voordat je de kaartjes nodig hebt, een offerte opvraagt en een proefdruk ontvangt. Op sommige papiersoorten zit een langere levertijd. Vraag je later dan deze 8 weken een offerte en proefdruk aan, dan kan het zijn dat het papiersoort niet op voorraad is bij de drukker. Hierdoor moet je langer op je kaartjes wachten. Dottig Kaartje is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen bij de drukker. Hier hebben wij geen invloed op.

Enveloppen kunnen eerder naar jullie verzonden worden. Wel zo makkelijk als die geadresseerd en wel klaar liggen! De verzendkosten zijn voor de klant.

Voor 11.00u besteld is dezelfde werkdag verzonden. Na 11.00u is de volgende werkdag verzonden.

Op vrijdag na 11.00u besteld en in het weekend, wordt maandag gedrukt en verzonden. Voor kaarten met goudfolie geldt een levertijd van 2 werkdagen

 

Geboren

Is jullie kleintje geboren? Laat het ons weten, via de app. Vermeld geboortedatum en eventueel andere gegevens, zoals lengte en gewicht.

Voordat het kaartje daadwerkelijk gedrukt wordt, ontvang je een screenshot van het definitieve kaartje. Na jullie goedkeuring wordt het kaartje gedrukt. Dottig Kaartje is hierna in geen ding verantwoordelijk voor eventuele fouten in het geboortekaartje.

*Alleen bij geboorte appen, overige vragen/zaken graag via de mail, zodat het voor ons overzichtelijk blijft.

 

Interesse

Ben je geïnteresseerd in een Dottig Kaartje, maar wil je iets anders dan je op de site hebt gezien? Neem vrijblijvend contact met ons en wij gaan voor jou aan de slag!

 

Extra opties

Om je kaartje net die exclusieve uitstraling te geven, kun je kiezen voor extra opties. Denk hierbij aan een suède strikje, zijden lint of hout hartje. Deze elementen dien jezelf op het kaartje te bevestigen of te strikken*. De elementen zijn voorzien van een plakstrip.

  • Tegen een meerprijs kunnen wij de geboortekaartjes voor je strikken.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op over kleuren strikjes en andere houten elementen. Dan informeren wij jou direct over de eventuele levertijd hiervan. Wij raden aan om deze extra elementen in huis te hebben, voordat jullie het kaartje nodig hebben. Het risico is voor jou, als deze tegelijk met het kaartje besteld worden.

Het is mogelijk om, geheel in style van het kaartje, sluitstickers bij te bestellen. Zo maak je het kaartje helemaal af!

 

Annulering

Bij houten namen wordt de maakkosten in rekening gebracht + evt. Verzendkosten.

3 weken voor uitgerekende datum wordt er 30% op het totaalbedrag in rekening gebracht bij annulering van het kaartje.

Bij suède of leren strikjes wordt bij annulering de 50% in rekening gebracht.

Bij speciaal ontworpen producten, denk aan geboortekaartjes, visitekaartjes of wenskaarten, worden bij het niet doorgaan van de opdracht, ontwerpkosten in rekening gebracht.

 

Algemene Voorwaarden

1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten tussen Dottig Kaartje (hierna genoemd "de Verkoper") en haar klanten (hierna genoemd "de Klant"), met betrekking tot de verkoop en levering van geboortekaartjes en gerelateerde producten.

2. Bestellingen 2.1. Bestellingen kunnen worden geplaatst via de website van de Verkoper, per e-mail, app of telefonisch. Door een bestelling te plaatsen, gaat de Klant akkoord met deze algemene voorwaarden. 2.2. De Verkoper behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren indien er sprake is van onjuiste informatie of een vermoeden van misbruik.

3. Prijs en Betaling 3.1. Alle prijzen zijn vermeld in Euro's en zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. 3.2. Betaling dient te geschieden binnen de termijn zoals vermeld op de factuur, tenzij anders schriftelijk overeengekomen. 3.3. Indien de Klant in gebreke blijft met betaling, behoudt de Verkoper zich het recht voor om verdere levering op te schorten en/of eventuele incassokosten in rekening te brengen.

4. Levering 4.1. De Verkoper zal zich inspannen om bestellingen binnen de aangegeven termijn te leveren. Leveringstermijnen zijn echter slechts indicatief en niet bindend, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. 4.2. Risico van verlies of beschadiging van de producten gaat over op de Klant op het moment van levering.

5. Retourneren 5.1. De Klant heeft het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits de producten in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeren. 5.2. Retourzendingen dienen vooraf schriftelijk te worden gemeld aan de Verkoper, met vermelding van de reden van retour. 5.3. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de Klant, tenzij anders overeengekomen.

6. Garantie 6.1. De Verkoper staat garant voor de kwaliteit en deugdelijkheid van de geleverde producten. 6.2. Klachten met betrekking tot de geleverde producten dienen binnen 7 dagen na ontvangst schriftelijk te worden gemeld aan de Verkoper.

7. Aansprakelijkheid 7.1. De aansprakelijkheid van de Verkoper is beperkt tot het bedrag van de factuurwaarde van de betreffende bestelling. 7.2. De Verkoper is niet aansprakelijk voor enige indirecte schade of gevolgschade van de Klant.

8. Intellectueel Eigendom 8.1. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de geleverde producten, waaronder maar niet beperkt tot ontwerpen en afbeeldingen, blijven eigendom van de Verkoper.

9. Toepasselijk Recht en Geschillen 9.1. Op alle overeenkomsten tussen de Verkoper en de Klant is Nederlands recht van toepassing. 9.2. Geschillen voortvloeiend uit of verband houdend met deze overeenkomsten zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank te [vestigingsplaats van de Verkoper].

10. Wijzigingen en Aanvullingen 10.1. De Verkoper behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen of aan te vullen. 10.2. Wijzigingen en aanvullingen zullen van kracht worden 30 dagen na bekendmaking op de website van de Verkoper.

11. Slotbepalingen 11.1. Indien enige bepaling van deze algemene voorwaarden nietig of vernietigbaar wordt verklaard, blijven de overige bepalingen onverminderd van kracht. 11.2. Deze algemene voorwaarden treden in werking op 08-05-2024 en vervangen alle voorgaande versies.